Velkommen til Moffes

Hele idéen med at opføre denne virksomhed er vokset frem fra køkkenbordet
hjemme hos Claus, hvor han startede med at producere illegal cannabisolie til sin 17-årige kræftramte datter, og havde ingen intentioner om at skulle gøre det til en
forretning.

Vores vision med Moffes.com er at producere Co2-neutral hydroponisk cannabis til en
pris der er til at betale, og på en måde der er åben og gennemskuelig for den
almindelige forbruger.

Gennemskuelige produktionsmetoder samt regnskaber.

Åbenhed gennem hele processen.

29 tanker om “Velkommen til Moffes

 1. Jeg støtter gerne op om Moffes ægte og gennemskuelige cannabis forretning, da jeg tager cannabis olie forebyggende ifm min brystkræft, hvor jeg fravalgte kemo og stråler.
  Vi skal for alt i verden undgå medicinalindustrien og lægernes monopol.
  Respekt for moffes kamp og det han har været igennem.

 2. Så har jeg, just nu tidlig morgen, investeret i 2 stk. Moffe’s C-aktier.
  Prisen, med gebyr, er 1.023.89 kr. for begge 2.
  Håber virkelig at folk bakker op om denne sag ved at købe, og ikke bare nøjes med at skrive på FB at de gør.
  Hvis du ikke har råd alene, så slå dig sammen med en ven, eller familien og køb en ‘folkeaktie’ til jer i julegave.

  Et spørgsmål Claus;
  Udgiver i ‘Folkeaktien’ som en ‘rigtig’ aktie, sådan i et fint design, som i ‘gamle dage’, så man kan printe sin aktie ud og hænge op på væggen?

 3. Hej.
  Godt initiativ som jeg gerne vil stytte.
  Jeg har dog lige 2 spørgsmål.
  1. Bliver pålydende, på disse C-aktier, 500 Dkk.?
  Det har jo betydning når produktionen ER startet og man så vil sælge/overdrage sin aktie.
  2. Når I forsager patenter, som I gør. Risikerer I så ikke at andre kan besværliggøre, eller helt lukke for Jeres muligheder? f.eks. ved at tage patent på dyrkningsmetode/produktionsmetode.
  Mvh. Per Rohr

 4. Hej Per

  Ja til det første og nej, når vi offentligøre hvordan vi gør tingene så kan andre ikke tage patent på det, de kan så kopier og så er det op til os at blive endnu bedre og yde end endnu bedre service.

  Håber det er svar nok

 5. Jeg føler mig overbevist om, at jeres ide er god, og kan være positiv omkring investering i jeres projekt. Jeg savner dog en mere konkret handeplan. Hvor geografisk vil I etablere jer, hvor meget pladskræver det, hvordan vil I blive CO2 neutrale – og er dette ikke sekundært? Det vigtigste må være at fremstille et salgsbart produkt.
  Hvad ved I om cGMP? Hvad ved i om medicinsk produktion? Hvad med ISO certifiseringer?
  Som jeg ser det, er I nødt til at få nogle meget store investorer på banen, og måske vækstfonden, hvis I skal komme i gang inden for 5 år.
  Jeg har handlet med både labudstyr og procesudstyr til både fødevare- og farmaceutisk industri. Der er mange krav begge steder.☺ Hvad ved en murer om det?

 6. Hejsa Lene.
  Hvis du går ind under “investering” oppe i menuen, og går ned til “Hvordan investerer jeg så”, så står det lige der under med grønt. 🙂

 7. Kære Moffe,
  Først tak fordi du gør en forskel. Det mener jeg virkelig af hele mit hjerte. Du og dit team hjalp mig da jeg stod med en kræft diagnose og ikke vidste mine levende råd. Det er så trist at det går min. 2år før jeg igen kan få glæde af dine helende produkter. Det er endnu ikke lykkedes mig, at finde et tilsvarende produkt som kan holde min kræft nede.
  Du er og bliver min største helt, og jeg hepper på dig hele vejen til dit mål.
  Jeg har dog et enkelt spørgsmål, kan man kun købe dine produkter hvis man har aktier? Hvis ja, hvor mange skal man så mim. have?
  De bedste hilsner og ønsker om en glædelig jul til dig og din familie.
  / Jane

 8. Hej
  Jeg vil gerne være med, tænker på jeg har 6 tdr land på møn der ikke har været sprøjtet i 40 år og hegnet ind af træer, dvs kan ikke ses fra vejen. Kunne fi vi finde ud af noget?????

 9. øv, har lige købt 2 stk. ville bruge dem til to gaver, men fik kun een aktie hvor der står to aktier på. jeg kan da ikke klippe den over vel? sikkert min egen fejl, men træls

 10. Vil bare sige , TAK MOFFE og jeg vil osse købe en aktie. Vi har virkelig brug for frontløbere som dig . A tak. Og vil bare gerne støtte det gode arbejde du gør. Jeg har ikke selv brug for det nu , men får det måske en dag , og der ville jeg så være lykkelig for at vide at du er der .

 11. Har købt 2 aktier idag. En til hver af mine piger (2 og 6 år). Tror på dette projekt
  Tak for at give de oplysninger, der skal til.
  Mvh. Nikole

 12. Hej Moffe.
  Du har altid været folkets mand stor tak for det.og din kamp for folkets ret til en af de bedste gaver naturen har givet os.
  Jeg vil gerne købe mere en 20 aktier men din mail info@moffes.com virker ikke kan du sende mig en mail retur. Hilsen Jonathan

 13. Hej Moffe,

  Jeg var inde for at købe nogle aktier, men det lod sig ikke gøre. Når jeg går vider til betaling, bliver samme side (der hvor man udfylder personlige oplysninger) ved at komme frem men har slettet mine oplysninger?
  Mvh, Lise

 14. Lægger stadig kr. fra til flere aktier, for dette projekt skal simpelthen lykkes, og det tror jeg også på at det gør

 15. Hej Moffe.
  Jeg vil gerne sætte mine sparepenge i nogle aktier hos dig.
  Da det er FØRSTE GANG I MIT LIV jeg skal til at være aktie ejer aner jeg ikke hvordan man gør.?
  Kan du hjælpe mig.?
  Skal det foregå over nettet (dér er jeg på “herrens mark”)
  Eller kan jeg gå i banken og de så “ordner det for mig”..?
  Hilsen Pia

 16. Er helt med dig,jeg tror STORT på det at lovgivningen snart bliver sådan at cannabis bliver legaliseret (for så langsom er Danmark jo heller ikke,og der er jo flere stater i europa der har legaliseret det helt eller delvist (medicinsk) og i USA som Danmark jo (desværre )læner sig op ad er det jo også næsten legaliseret i hver stat.selv i det hvide hus må du have nogle cannabisplanter idag.så hvor lang tid kan der gå før…..og vores minister herhjemme siger nu,at hvis din læge IKKE vil udskrive cannabisextrat eller lignende, SÅ FIND EN NY LÆGE….og du har stadig en tro “avler og groer” og forskningsmand efter min familie er blevet syge med kræft og jeg har HJULPET dem og stadig gør og bliver ved med at gøre, som MEGET GERNE vil dele min viden og arbejde for dig……..

 17. Hej,du skriver at du vil sælge olie til de ca 100,000 mennesker i Danmark.Nu er det jo kun læger som kan udskrive det????så forstår ikke lige hvordan du vil omsætte din olie,så skal det jo exporteres????.Og hvilken sikring har vi at du ikke stikker af med 22 milioner når de er samlet ind?
  Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.