Velkommen til Moffes

Hele idéen med at opføre denne virksomhed er vokset frem fra køkkenbordet hjemme hos Claus. Her startede han med at producere illegal cannabisolie til sin 17-årige kræftramte datter. Han havde ingen intentioner om at skulle gøre det til en forretning.

I dag er vores vision med Moffes.com at producere Co2-neutral hydroponisk cannabis til en pris, der er til at betale, og på en måde, der er åben og gennemskuelig for den almindelige forbruger.

 

70 tanker om “Velkommen til Moffes

 1. Jeg støtter gerne op om Moffes ægte og gennemskuelige cannabis forretning, da jeg tager cannabis olie forebyggende ifm min brystkræft, hvor jeg fravalgte kemo og stråler.
  Vi skal for alt i verden undgå medicinalindustrien og lægernes monopol.
  Respekt for moffes kamp og det han har været igennem.

 2. Så har jeg, just nu tidlig morgen, investeret i 2 stk. Moffe’s C-aktier.
  Prisen, med gebyr, er 1.023.89 kr. for begge 2.
  Håber virkelig at folk bakker op om denne sag ved at købe, og ikke bare nøjes med at skrive på FB at de gør.
  Hvis du ikke har råd alene, så slå dig sammen med en ven, eller familien og køb en ‘folkeaktie’ til jer i julegave.

  Et spørgsmål Claus;
  Udgiver i ‘Folkeaktien’ som en ‘rigtig’ aktie, sådan i et fint design, som i ‘gamle dage’, så man kan printe sin aktie ud og hænge op på væggen?

 3. Hej.
  Godt initiativ som jeg gerne vil stytte.
  Jeg har dog lige 2 spørgsmål.
  1. Bliver pålydende, på disse C-aktier, 500 Dkk.?
  Det har jo betydning når produktionen ER startet og man så vil sælge/overdrage sin aktie.
  2. Når I forsager patenter, som I gør. Risikerer I så ikke at andre kan besværliggøre, eller helt lukke for Jeres muligheder? f.eks. ved at tage patent på dyrkningsmetode/produktionsmetode.
  Mvh. Per Rohr

 4. Hej Per

  Ja til det første og nej, når vi offentligøre hvordan vi gør tingene så kan andre ikke tage patent på det, de kan så kopier og så er det op til os at blive endnu bedre og yde end endnu bedre service.

  Håber det er svar nok

 5. Jeg føler mig overbevist om, at jeres ide er god, og kan være positiv omkring investering i jeres projekt. Jeg savner dog en mere konkret handeplan. Hvor geografisk vil I etablere jer, hvor meget pladskræver det, hvordan vil I blive CO2 neutrale – og er dette ikke sekundært? Det vigtigste må være at fremstille et salgsbart produkt.
  Hvad ved I om cGMP? Hvad ved i om medicinsk produktion? Hvad med ISO certifiseringer?
  Som jeg ser det, er I nødt til at få nogle meget store investorer på banen, og måske vækstfonden, hvis I skal komme i gang inden for 5 år.
  Jeg har handlet med både labudstyr og procesudstyr til både fødevare- og farmaceutisk industri. Der er mange krav begge steder.☺ Hvad ved en murer om det?

 6. Hejsa Lene.
  Hvis du går ind under “investering” oppe i menuen, og går ned til “Hvordan investerer jeg så”, så står det lige der under med grønt. 🙂

 7. Kære Moffe,
  Først tak fordi du gør en forskel. Det mener jeg virkelig af hele mit hjerte. Du og dit team hjalp mig da jeg stod med en kræft diagnose og ikke vidste mine levende råd. Det er så trist at det går min. 2år før jeg igen kan få glæde af dine helende produkter. Det er endnu ikke lykkedes mig, at finde et tilsvarende produkt som kan holde min kræft nede.
  Du er og bliver min største helt, og jeg hepper på dig hele vejen til dit mål.
  Jeg har dog et enkelt spørgsmål, kan man kun købe dine produkter hvis man har aktier? Hvis ja, hvor mange skal man så mim. have?
  De bedste hilsner og ønsker om en glædelig jul til dig og din familie.
  / Jane

 8. Hej
  Jeg vil gerne være med, tænker på jeg har 6 tdr land på møn der ikke har været sprøjtet i 40 år og hegnet ind af træer, dvs kan ikke ses fra vejen. Kunne fi vi finde ud af noget?????

 9. øv, har lige købt 2 stk. ville bruge dem til to gaver, men fik kun een aktie hvor der står to aktier på. jeg kan da ikke klippe den over vel? sikkert min egen fejl, men træls

 10. Vil bare sige , TAK MOFFE og jeg vil osse købe en aktie. Vi har virkelig brug for frontløbere som dig . A tak. Og vil bare gerne støtte det gode arbejde du gør. Jeg har ikke selv brug for det nu , men får det måske en dag , og der ville jeg så være lykkelig for at vide at du er der .

 11. Har købt 2 aktier idag. En til hver af mine piger (2 og 6 år). Tror på dette projekt
  Tak for at give de oplysninger, der skal til.
  Mvh. Nikole

 12. Hej Moffe.
  Du har altid været folkets mand stor tak for det.og din kamp for folkets ret til en af de bedste gaver naturen har givet os.
  Jeg vil gerne købe mere en 20 aktier men din mail info@moffes.com virker ikke kan du sende mig en mail retur. Hilsen Jonathan

 13. Hej Moffe,

  Jeg var inde for at købe nogle aktier, men det lod sig ikke gøre. Når jeg går vider til betaling, bliver samme side (der hvor man udfylder personlige oplysninger) ved at komme frem men har slettet mine oplysninger?
  Mvh, Lise

 14. Lægger stadig kr. fra til flere aktier, for dette projekt skal simpelthen lykkes, og det tror jeg også på at det gør

 15. Hej Moffe.
  Jeg vil gerne sætte mine sparepenge i nogle aktier hos dig.
  Da det er FØRSTE GANG I MIT LIV jeg skal til at være aktie ejer aner jeg ikke hvordan man gør.?
  Kan du hjælpe mig.?
  Skal det foregå over nettet (dér er jeg på “herrens mark”)
  Eller kan jeg gå i banken og de så “ordner det for mig”..?
  Hilsen Pia

 16. Er helt med dig,jeg tror STORT på det at lovgivningen snart bliver sådan at cannabis bliver legaliseret (for så langsom er Danmark jo heller ikke,og der er jo flere stater i europa der har legaliseret det helt eller delvist (medicinsk) og i USA som Danmark jo (desværre )læner sig op ad er det jo også næsten legaliseret i hver stat.selv i det hvide hus må du have nogle cannabisplanter idag.så hvor lang tid kan der gå før…..og vores minister herhjemme siger nu,at hvis din læge IKKE vil udskrive cannabisextrat eller lignende, SÅ FIND EN NY LÆGE….og du har stadig en tro “avler og groer” og forskningsmand efter min familie er blevet syge med kræft og jeg har HJULPET dem og stadig gør og bliver ved med at gøre, som MEGET GERNE vil dele min viden og arbejde for dig……..

 17. Hej,du skriver at du vil sælge olie til de ca 100,000 mennesker i Danmark.Nu er det jo kun læger som kan udskrive det????så forstår ikke lige hvordan du vil omsætte din olie,så skal det jo exporteres????.Og hvilken sikring har vi at du ikke stikker af med 22 milioner når de er samlet ind?
  Torben

 18. Torben Johannesen

  Jeg tror desværre de 100.000 mennesker i DK er lavt sat, og ganske rigtig det er lægerne der skal udskrive produkterne, det kræver 4 ting

  1) Lægerne kender til produkterne
  2) Lægerne bliver oplyst om virkning og bivirkning
  3) At produkterne er tilgængelig
  4) Er vores produkter billigere end andre på marked, så skal apoteket tilbyde vores produkt.

  Og ang. at jeg skulle stikke af med de 22,5 millioner som vi har sat til salg i C-aktier, ja det kunne jeg sikkert, men hvorfor skulle jeg dog gøre det, hvis jeg kan lave en forretning som kan give mig meget mere over tid, ville det være dumt, derud over så har jeg ikke adgang til den konto pengene står på.

  Håber det var svar 🙂

 19. Mit navn er Kirsten ISKOV, Kalundborgvej 41, stuen, lejl.4, 4300 Holbæk. Jeg begyndte på medicinsk Cannabis olie for 9 mdr. siden.Og vil ikke mere æde giften fra Tramadol morfin præparater. D min livskvalitet med olien er blevet meget mærkbar. Det er bare pokkers dyrt. Og min Læge nægter at tale med mig om dette. Her i Holbæk er det ikke så enkelt at kunne skifte læge, grundet deres lukkede tilgang til nye klienter. Men jeg kan bare ikke gå væk fra Olien. Findes der nogle her i Holbæk by som jeg vil kunne hente yderligere hjælp og støtte hos angående mit ønske om at komme videre til en rigtig Cannabis Læge og kunne købe. Cannabis via deres recepter. Vil I være venlig at hjælpe mig og kontakte mig. Tusind tak. V.H. Kirsten ISKOV .Hvad gør jeg.Er helt alene om dette her.

 20. Jeg er ikke bruger af cannabis hverken som røg eller olie. Ikke desto mindre mener jeg at det er fuldstændig urimeligt at det er ulovligt. En skønne dag, vil man med hovedrysten se tilbage på dengang politikere forgæves forsøgte at kæmpe imod folks ret til at indtage det de har lyst til. Har købt 2 stk. aktier – held og lykke med projektet.

 21. Moffe, du er en spydspids i en kamp, som har stået på siden Harry J. Anslingers tid efter spiritusforbuddet i USA.
  Forstår man hvordan cannabis blev forbudt (google Harry Anslinger), er det langt sværere at forstå, at man stadig kan diskutere ophævelsen af dette forbud.
  Du bliver reelt dømt efter en dybt forældet lovgivning, som vi aldrig burde have “importeret” fra USA.
  Du er helt sikkert med til at ændre denne lovgivning, og en million tak for det. Aktiv deltagelse i demokratiet !
  Der var også engang hvor man brændte den sidste heks i uvidenhed.
  Med inderlig håb om, at du klarer frisag.
  Jeg har brugt cannabis som medicin det meste af mit voksenliv (64år)

 22. Hej Famillie Moffe.
  Jeg har set dine to udsendelser, det er ej jer der er forkert på den, den første advarsel kom i 1937 dengang de ej viste noget om canabinol, det jeg vil sige, dem inde i
  Folketinget Hash skulle være Frigivet samme år som
  Holland gjorde det, det havde gjort Danmark bj(edre i
  Sygemiliøets Sygdomme. I er ej forkert på du gjorde det rigtige og det vil du stadigvæk gøre efter det her. Du er
  Straffri hvis jeg bestemte Gud´s Fred + Velsignelse
  Mvh Tonny Steenberg
  Det Helbo skriver er lige mit ord, vores Lovgivning er
  Og at han også skriver om USA i 30´erne er Out of mind i min verden. ❤️✝️❤️

 23. Kære Moffe. Jeg har set den dejlige udsendelse i TV. Stor respekt for jeres families store Indsats. Jeg har selv I 16 Aar haft Parkinson, og har det bedre nu.
  Jeg tager udover canabis Ogsa hoøopæiske dråber, der også hjælper på Parkinson. Jeg har i mange år arbejdet med medier, og har også været spydspids. Jeg vil gerne mødes med dig for om muligt at intensivere oplysning og salg.

 24. Jeg er meget skuffet over anklager, der bør “sættes uden for døren”. Med sin anke af en rimelig dom på 6 måneder og kun til Claus, sætter anklager sig op mod hele folketinget og almindelig fornuft. Det er godkendt og vedtaget at canabis skal gøres lovligt og produceres til det åbne marked. Under kontrollerede og godkendte vilkår, og registreret så skat kan få moms og beskatning af indtjening. Pardoksalt uden betyning for skatteretskravet om det er lovligt eller ej. Jeg finder arbejdet med at etablere en lovlig fabrik meget spændende. Har som selvstændig arbejdet med salg og marketing i mere end 30 år og vil gerne give min support

 25. Hej jeg har lige set jeres program på DR..vil egentlig bare sige tak for alle dem jeg ved i hjælper ved selv at gå alt det lort igennem ..kæmpe respekt herfra og håber i alle er ved godt mod ..kæmpe krammer thomas

 26. Rigtigt godt og ærligt program, skræmmende at systemet er sådan.Har tidligere købt olie fra en anden producent, men der er prisen røget vildt i vejret,og det har jeg ikke råd til, efter jeg blev førtidspensionist, grundet cancer, som er i hele kroppen nu, hvor kan jeg bestille og prisen? Bruger thc og har gjort det siden januar 2016

 27. 3 fede programmer. Du har sat noget i gang. Jeg er selv bruger af cbd og jeg tror det her emne vil sprede sig som ringe i vandet takket være dig og dine. Håber Så meget at du får en lovlig produktion igang. Mange tanker her fra sasserup.

 28. Hey moffes
  Jeg er helt med på den hjælp i vil yde til de syge og vi er mange der ser lovgivning bliver lavet om, nu var der et program om at nogen ville få lov at gå igang med at dyrke og producerer her i dk, så det går vel i den rigtige retning tænker jeg selvom det har taget for lang tid, og det er jo så også kun på prøvestadiet endnu….. Men håber da det kommer i fremtiden held og lykke fra Korsør M. Jensen

 29. Hej Alle
  Ja selvfølgelig skal vi frit kunne vælge hvad vi vil pytte i munden eller ryge så længe vi ikke taler om hårde stoffer . Godt gået Moffe og ja smider gerne til et par aktier selv om at jeg mener at vi selv skal kunne dyrke hvad vi ønsker lovligt . Det er ikke alle som har jord men jeg ved at Skunk kan dyrkes i lejligheder og kræver ikke meget plads . Ideen med at investere 25 millioner og måske i fremtiden få lov til at dyrke legalt … hmmm . Det går myndighederne aldrig med til med .. tror jeg ikke .
  Som det ser ud skal læger skrive det ud og der hopper kæden allerede af . Flere stordyrkere har meldt sig med profit for øje .. sådan fungerer vor verden . Jeg mener vi fortsat skal kæmpe for fri hash til alle dvs vi skal have lov til at dyrke 50 planter til eget forbrug . Hverken mer eller mindre . Intet andet dur og nej jeg ryger .
  Mvh

 30. Hej Moffe og co.

  Har først nu set dokumentaren om moffes.com på DR 2, og sidder tilbage med en meget dårlig smag i munden over hvordan vores system fungerer, og hvordan systemet altid går efter den lille mand i systemet. De er jo helt på månen.
  Uden at kende jer, så virker I som meget sympatiske mennesker, og jeg håber virkelig at I får succes i fremtiden.
  Du forsøger at gøre en forskel, men bliver desværre straffet for det.
  Jeg vil høre om jeg må hænge din hjemmeside op på min arbejdsplads, hvor vi er ca 250 ansatte? Eller om du eventuelt har noget materiale, som jeg kan bruge. For dette her skal absolut viderformidles.
  Alt mulig held og lykke herfra.
  Hans Jørgen

 31. Jeg er kræftpatient og har brug for 60 mg thc og lidt cbd olie. Er da helt lukket for det? Min læge vil ikke skrive recept på thc eller cbd. Fanen til situation.

 32. Til Moffes.
  Har nu brugt CBD i 10 mdr. og fået en meget bedre livskvalitet. Min Læge er SUR på mig ( P.E.Holst her Holbæk grundet dette ). Han skulle skamme sig. Kender I en Læge her I Holbæk der gerne vil ordinere CBD ? Og som vil tage mig som patient?
  Håber og tror på, at det vil blive frigivet til alm. gigtpati. brug inden alt for længe.

 33. Hej …. Har set 2 af de 3 dokumentarer: moffes.com på DR… Det giver indtryk og er rørende at se så mange mennesker som Du/I har hjulpet kommer frem og støtter op om Jer og sagen….. Hvis politikkere, systemet, medicinal industrien og andre magthavere sidder dette overhørig…… så må de være tonedøve….
  Al støtte til Moffes… vh preben clausen

 34. Hej Jens

  Jeg er helt enig med dig i at alle burde kunne dyrke deres egne planter, men som det ser ud lige i øjeblikke så er det ikke en mulighed.

  Og jo myndighederne giver lov til at man som virksomhed kan dyrke, så længe man opfylder alle deres love og regler.

 35. Hej Kirsten

  Nej desværre ikke, selv min egen læge ville ikke give mig en recept på det, hun ville dog gerne give mig en henvisning til en smerteklinik, som har 12-14 måneders ventetid.

 36. Hej Peter

  Ja lige pt. er alt lukket ned, politiet tog alle mine maskiner og færdig producerede produkter der var klar til at sende til kunderne, men nu vil vi starte en lovlig virksomhed op så den alm. dansker får mulighed for at købe produkter der er kontrolleret og analyseret til en pris der er til at betale.

 37. Hej Moffe, kæmpe respekt for dig og din familie, i har virkelig gjort en forskel. Kender flere, som mangler olien i stedet for det forbandede morfin, desværre er en stor del af lægerne i medicinselskabernes sold. Politikerne ligeledes, de er de største ynkerøve, der sikkert også støtter dem økonomisk for at forhindre olien. Danskere, olien kan købes i flere lande, så lad jer ikke slå ud.

 38. Det er Sandheden det Henning Lyk skiver/siger, 1937 der kom “advarslen” mod Canabinol, Hash er i dag mere uren end den var i 37, der skal tjenes penge, siger de kloge ? Hvorfor lader de så Hells Angeles der i dag tjener mange
  Penge over 1000000000 om året. Det er sådan vores
  Politikere køre deres show, vi har Pension og god Løn
  Skid på dem derude. Bull Shit havde siddet på det hvis
  Jønke ikke havde skudt Makrallen. Tak Jønke, jeg kom et par gange derude, dengang de kørte det sindsyge Bulls
  De var syge Vold Vold Vold tænkte de på hele tiden, sad i
  Maribo Arrest, der sad en Bull Shitter Syg Syg Syg.
  Håber den frigivelse snart kommer. Tak til hele Moffe´s
  Ansatte Gud´s Velsignelse over dette, i Biblen står der
  Behandle dine medmennesker som du vil Behandles ❤️

 39. Øv Moffe de tog alt dit grej . Det overrrasker mig at myndighederne trods alt vil tillade dyrkning til medicinsk brug hvis alle forhold er overholdt . Der er lang vej endnu men det er en begyndelse .
  Mht afhængighed vil jeg gerne fortælle til patienter som bruger cannabis og som ikke nødvendigvis har færdedes i “miljøet” at jeg har rårøget hash og pot og har dyrket selv i årevis… omkring 30 år !
  Så lige pludselig en dag kunne “de” tage mit kørekort og da blev det for meget .. sikke en mavepuster !! ..og jeg besluttede at holde op . Ingen negative effekter overhovedet ..måske lidt stressset i en uge men ikke mere.
  Jo I skal have lov til at have det medicinsk og alt held med det .. jeg håber det går i orden i en fart .
  Og lad os så få en aktie 🙂
  Mvh Jens

 40. Har forsøgt flere gange at komme i kontakt med jer for at købe. I har ikke besvaret min mail
  Jeg er kronisk smerte patient og har fået morfin i 22 år, vil meget gerne forsøge cannabis olie i stedet for

 41. Ser først nu at du ingen produktion har, hvordan kan man hjælpe dig i gang igen ??

 42. Hej Moffe
  Jeg vil også gerne købe, men hvor går jeg hen nu, da din produktionen er sat på pause?

 43. Hej Moffe
  Tænker tanken er fin og ægte, alle skal have mulighed for at købe god og ren medicinsk cannabis, og lægerne skal “overtales” / “ansvarsfritages”, til at udskrive cannabis.
  Men hvad med lovgivningen? Som den er skruet sammen i dag, er det KUN til nogle få specielle sygdomme, at lægerne må udskrive cannabis til, hvis tilskud skal opnås, og først efter 6 andre præparater er forsøgt i behandlingen, tramadol, amitryptylin, noritren, gabapentin, lyrica, cymbalta og venlafaxin.
  Vil Moffes i det lys løbe panden mod muren?
  Eller er hele kernen med Moffes, at medicinsk cannabis skal sælges til en pris, hvor patienten ikke behøver tilskud, for at have råd til køb, og i givet fald, hvad kommer slut produktet til at koste?
  Jeg savner i “vision”, hvad formålet er, ud over at lave den bedste og reneste cannabis.
  Jeg har sikkert sovet i timen, men er du rar, at skære den ud i pap? 🙂
  Ønsker dig alt det bedste!
  mvh
  Bjarne

 44. hej

  jeg syntes det er så fantastisk og flot en historie
  at hjælpe sin datter der har kræft, samt hjælpe
  så mange mennesker som har brug for cannabisolie,
  jeg glæder mig til den dag at marijuanna er
  100 % frit, det er en mirakelplante sent fra guderne.
  alle burde indtage thc og cbd enten som, forebygende, eller smertelindrende eller behandling af kræft.!
  det er dejligt at vi har sådan gode og rare
  mennesker der kæmper for at hjælpe andre
  som har smerter,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.