KLADE – SKAL SKRIVES TIL … OG JA, SÅ SKAL CLAUS LIGE HØRES, HVAD SOM MÅ KOMME FREM – HVORNÅR …

Her er en lille opdatering på, hvordan det går med opstarten af Moffes.com!

Normalt siger jeg aldrig, at jeg har travlt, kun at jeg har meget at lave, men jeg må sige den sidste tid har jeg haft travlt, rigtig travlt, både med vores ansøgning til lægemiddelstyrelsen, få de sidste ting på plads, så vi kan registrere Moffes.com som virksomhed, svare interesseret investorer og syge mennesker, arbejde, så jeg kan betale mine regninger, og være sammen med familien. Så hvis du har skrevet til mig om sygdom eller investering, og jeg ikke har svaret dig/jer, så må I meget gerne skrive igen!

Så hvad er status?

I næste uge bliver Moffes.com officielt et lovligt firma. Et firma med cvr-nummer, en bestyrelse, en direktør, og hvad der ellers hører sig til. Og samtidig med at Moffes.com bliver en officiel forretning, så indsender vi en ansøgning til Lægemiddelstyrelsen om tilladelse til at producere cannabis og cannabisprodukter.

Medlemmerne af bestyrelsen, herunder direktøren, vil blive offentliggjort senere.

Siden jeg besluttede at gøre Moffes.com til en lovlig forretning, har jeg arbejdet hårdt med at udarbejde budget; designe nyt logo; fundet frem til dem, jeg gerne vil have i bestyrelsen; fundet ud af, hvor vi skal dyrke, og hvordan vi skal dyrke; fundet frem til en farmakolog og en farmaceut; kontaktet dem, jeg kender, med mange penge, og som vil have interesse i at investere i vores projekt … og hvad der ellers hører sig til, når ma

dnu), og som gerne vil investere et millionbeløb. Derudover har vi 5-6 andre rige personer, som har spurgt efter en plan. Så jeg er sikker på, at vi nok skal nå i mål. Derimod tager det lidt længere tid at få solgt C-aktierne. I skrivende stund har vi solgt 1.052 aktier, hvilket langt fra er nok. Men ting tager tid. Jeg er sikker på, at når en eller flere storinvestorer kommer på banen, samt når vores ansøgning går igennem, så skal vi nok få solgt de sidste.

Som jeg har forstået det på de kloge hoveder, vil prisen på C-aktierne stige, når vi begynder at få penge ind fra de store investorer, samt når ansøgningen er godkendt. Hvor meget har jeg endnu ikke helt fundet ud af – jeg afventer revisorens oplæg. Men det betyder, at hvis man skal have aktier til 500 kr. pr. aktie, så skal man investere inden da.

Vores vision er at producere den bedste kvalitet og det mest homogene produkt til en pris, som kunderne kan betale, samtidig med at investorerne kan tjene penge.

Jeg ville rigtig gerne sælge til kostprisen, men som en klog mand sagde til mig: “Moffe, du kan kun give din højre arm væk én gang. Derefter kan du ikke hjælpe flere. Ingen har nytte af, at du starter en virksomhed op, som løber tør for penge, så du bliver nødt til at lukke igen. Det har hverken de syge, dine investorer eller du nogen nytte af. Du bliver nødt til at lave en sund virksomhed, som har penge til at forske, udvikle, og som giver overskud”. Og det har han jo desværre nok ret i.

Vi vil starte ud med de produkter, som kunderne købte, da Moffes.com var en illegal forretning –  altså olien, chokoladebønnerne og cremen, men også tørret blomst.

Jeg kunne godt komme med en masse priser på produkterne, men for ikke at blive hængt op på noget, vil jeg meget gerne have lov til at vente. Men jeg kan sige så meget, at de priser, der er på markedet, både illegalt og legalt, er betydeligt højere end de, jeg har regnet med.

 

En lille bonusinfo: Søndag d. 25. februar bliver “Cannabismanden fra Holbæk” genudsendt endnu en gang. Og mandag og tirsdag d. 26. og 27. marts kommer “Cannabismanden fra Holbæk” 2 og 3 sendt kl. 20 på DR2.

Venlig hilsen

Claus Moffe Nielsen