Advokat Erbil G.E. Kaya bliver bestyrelsesformand

 “I dag er jeg overbevist om, at medicinsk cannabis er et fantastisk og yderst effektivt middel til eksempelvis lindring af kroniske smerter, mod kvalme og opkast for kræftpatienter og mod spasmer for scleroseramte.”                                                                                                                                                                                                                                                                    

Advokat Erbil Kaya bliver bestyrelsesformand
for ny dansk cannabisvirksomhed!

 

Advokat Erbil Kaya, der siden d. 3. oktober 2016 har været forsvarsadvokat for Claus Moffe Nielsen, som er tiltalt i en sag om salg af cannabisolie til syge mennesker, har sagt ja til at blive bestyrelsesformand i den nye cannabisvirksomhed Moffes.com.

På spørgsmålet om, hvorfor han ønsker at være del af en cannabisvirksomhed, som er begyndt ved køkkenbordet hjemme hos Claus “Moffe”, svarer Erbil:

“Forinden jeg blev forsvarer for Claus ’Moffe’ Nielsen, havde jeg, som mange andre, mine forbehold over for det udskældte ord ’cannabis’. Men efter at have forsvaret Claus og virkelig være gået i dybden med, hvad medicinsk cannabis er for en størrelse, er mine forbehold forsvundet, og mine parader sænket. 

I forbindelse med Moffesagen, der omhandler salg af medicinsk cannabis, har jeg læst artikler, set dokumentarprogrammer og hørt vidner i retten forklare om den gode og smertelindrende virkning af medicinsk cannabis. Her gik det op for mig, at det eneste, der adskiller medicinsk cannabis fra andre medicinpræparater, er, at cannabis historisk set er blevet sat synonym med diverse dårligdomme og skadevirkninger. Derfor har udvinding af medicin fra cannabis været set som noget forkert og tabubelagt. I dag er jeg overbevist om, at medicinsk cannabis er et fantastisk og yderst effektivt middel til eksempelvis lindring af kroniske smerter, mod kvalme og opkast for kræftpatienter og mod spasmer for scleroseramte.

Nu er der imidlertid nye vinde på vej, og videnskaben er ved at overvinde fordommene, så Danmark nu har tilladt, at der produceres medicinsk cannabis. Denne medicin, som tusindvis af danskere og millioner af mennesker verden over har behov for. Deres livskvalitet vil kunne forbedres i en uset grad. Derfor er jeg glad og stolt over at kunne blive en del af dette eventyr og denne historieskrivning, der skal til at begynde om lidt.”

Claus Moffe Nielsen er meget begejstret for, at Erbil Kaya har sagt ja til at være en del af Moffes.com.

“Da jeg spurgte Erbil, om han havde lyst til at være en del af Moffes.com, regnede jeg faktisk med, at han ville sige nej, fordi han selv lige havde startet sin egen virksomhed, så jeg blev meget begejstret, da han sagde ja tak. Erbil er ud over at være advokat også forretnings-mand, og jeg er meget overbevist om, at Erbil kan tilføje Moffes.com en hel masse erfaring, som jeg selv mangler. Jeg har jo lært Erbil at kende rigtigt godt gennem de sidste 2 år, og i mine øjne er han lige præcis den person, der kan være med til at drive forretningen Moffes.com til nye højder, derudover så må Erbil være den advokat i Danmark der pt. ved mest om cannabis. Og som en bonus, så blev Louise, min kone, rigtig glad, da jeg fortalte, at Erbil havde sagt ja til at være med i Moffes.com. “Så er vi da sikre på, at det hele kommer til at foregå lovligt,” sagde hun.”