Hvem står bag Moffes.com?

Først og fremmest er det Claus Damsgaard Nielsen (bedre kendt som Moffe), der er uddannet murer og bygningskonstruktør, og som i 4 år har arbejdet med at udvikle/forske i cannabis samt producere cannabisolie så rent og biologisk, at produktet var og er Danmarks reneste, før det blev legalt.

Pierre DeShasta, iværksætter og har været stifter og direktør af en del virksomheder og bl.a. været idémanden bag billetsystemt Place2Book.com som i dag er et af de største online billetsystemer på det danske marked.

Anders Hiort Munck er uddannet jurist og har i 10 år arbejdet i bl.a. Beskæftigelsesministeriet, Familie- og Forbrugerministeriet og Fødevareministeriet, hvor han sad med juridisk sagsbehandling og rådgivning. Anders er desuden ramt af sygdommen sklerose og har erfaret, hvor meget cannabis hjælper mennesker med stor smerte.

Morten H. Jensen Revisor

 
Fælles for alle er, at de brænder for det, de laver. De nyder at stå op om morgenen og tage på arbejde. De er iværksættere. Folk, som har meget forskellig baggrund, men som har meget stor respekt for den enkeltes kompetencer.