C-aktie investering

Drømmer du om at være med i det cannabis-eventyr, som alle snakker om?

Her er din chance for at bidrage til, at mindst 100.000 danskere får mulighed for at købe markedets reneste og bedste cannabisprodukt i 2019. Hos Moffes.com får du som almindelig dansker nu mulighed for at være medejer i Moffes.com – uden at skulle investere alt, hvad du ejer. Vi tilbyder dig at købe, C-aktier. Prisen er 500 dk pr. aktie, og alle de indsamlede penge vil blive indsat på en lukket bankkonto.

Salget slutter d. 31/8-2018.

Du skal være opmærksom på, at der vil være et aktiegebyr på 5 kr. pr. køb og et administrationsgebyr for handlen på 1,875 % (disse omkostninger kan du ikke få retur). Ønsker du at investere et beløb på over 100.000 kr., skal du kontakte os på info@moffes.com.

Vores mål er til at starte med at sælge C-aktier for en samlet værdi af 22.500.000 kr. inden den 31.08.2018.

Der er flere grunde til, at folk investerer. Nogle gør det af ideologiske grunde, andre gør det, fordi dekan se en rigtig god forretning. Lige meget hvilken grund du har, så bør du som udgangspunkt ikke investere penge, du ikke kan tåle at miste, da du mister dine penge, hvis vi starter op, men desværre går konkurs.

Hvis du fortryder

Når du investerer, ønsker du måske også en exit-plan for, hvad du gør, hvis du ikke ønsker at være med i projektet mere og ønsker at sælge din andel. Når projektet er sat i gang, vil du ikke kunne sælge eller overdrage din andel de første 24 måneder. Herefter vil du kunne sælge til markedsprisen til Moffes.com eller via Moffes.com til en anden medejer, så Moffes.com forbliver på folkets hænder.

Sådan investerer du!

Ønsker du at investere, er det meget nemt. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på nedenstående link og udfylde – så er du en del af dansk historie!

Jvf. lov om køb af aktier skal vi bruge dit CVR(8 cifre) hvis du køber som selskab og dit CPR hvis du køber som privatperson – husk alle tal i dit cpr ddmmåå-xxxx – dette er også din sikkerhed for at dette er dine aktier.

Ønsker du at investere, klik her

Hvad sker der, når salget stopper?

Salget slutter d. 31/8 – 2018. Lykkes det os at komme i mål, vil vi kontakte alle investorer og afholde et elektronisk møde, hvor vi vil gennemgå hele forløbet – fra at søge om tilladelse til dyrkning og distribution af vores produkter – til vi står med verdens første Co2-neutrale, hydroponiske cannabis-væksthus.

Lykkes det ikke at komme i mål, vil vi forsøge at få en eller to større investorer. Lykkes dette ikke, vil vi kontakte dig og refundere din investering til det betalingskort, du har brugt til at betale (minus de 5 kr. samt 1,875 % af dit samlede køb).