Vision

Vores vision er at blive den bedste og største spiller på cannabismarkedet, men også at udvide produktionen, så vi kan begynde at producere andet godkendt naturmedicin. Vi tror på, at medicin produceret på naturen er det nye sort.

Vi tror på, at vi kan komme meget langt ved at bryde de mange års lukkethed, der har været i medicinalbranchen. Vi tror på, at man kommer længst ved at være åben og ærlig. Og vi tror på, at kunderne er begyndt at få øjnene op for, hvad de reelt kommer i deres krop.

Derudover har vi en social profil: Vi vil forsøge at ansætte så mange som muligt, der ikke har mulighed for at arbejde på fuld tid af den ene eller den anden grund. Vi indretter virksomheden, så alle har en reel mulighed for et arbejde.

Vi ser det som helt naturligt, at Moffes.com skal være transparent. Og selvom vi vil stå forrest i udviklingen af nytænkende produktion af cannabis i Danmark, har vi intet ønske om patent på noget. Vi er nemlig overbeviste om, at man ikke hjælper de syge ved at tage patent på de gode ideer.

Helt konkret arbejder vi netop nu for at skaffe kapital til at bygge verdens første Co2-Neutrale hydroponiske cannabis-væksthus i 2018. Vores mål er, at vi i 2019 vil have mulighed for at hjælpe mindst 100.000 mennesker i Danmark med at købe markedets reneste og bedste cannabisprodukt!